Till er som vill köpa nyttigt kött

Vi introducerar nu en mindre låda som väger omkring 10 kg. Köttet i den är av samma höga kvalitet som i den stora lådan, hängmörat från utvuxna djur och uppfött på 100% grovfoder*.

 

Lilla nötlådan innehåller cirka:

  • 1 kilo ädeldetaljer som entrecote, ryggbiff eller filé

  • 2 kilo stekar som innanlår,fransyska eller rostbiff

  • 2 kilo kokkött som ytterlår, högrev eller rulle

  • 5 kilo köttfärs.

Talg bifogas men ingår inte i den vikt du betalar för

Priset är detsamma som för stora lådan, 150 kr per kilo.

Frakt tillkommer på 10 kgiloslådorna med 250 kr. Fraktfritt om vi får leverera två lådor samtidigt, 175 kr rabatt om du hämtar lådan på gården. 

Får vi tillräckligt många beställningar till samma område försöker vi hitta ettutlämningsställe och ingen extra kostnad tillkommer för frakten.

Vi kan som vanligt leverera den stora lådan fraktfritt. Just nu är det Jämtlandslådor vi levererar. De kommer från Roger Johansson i Höglunda och Bo-Halvar Sjöberg i Brynjegård.

Välkommen att beställa på www.norrbete.se eller ring John-Erik på 0706 569256. Vill du hellre beställa direkt från någon av gårdarna så hittar du dem här http://www.norrbete.se/default.asp?path=21497&pageid=31155

*Grovfoder är samlingsnamnet på den naturliga födan för idisslare. Det är gräs och och andra örter som betas. Det som inte betas skördar vi och sparar för vinterbehovet som ensilage och hö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback