Kaffe

Vad gör man när man är sugen på kaffe?
Man åker och hälsar på Tomas och Sara såklart!
Men idag åker jag bara å hälsar på Sara (vilket inte är så bara), för Tomas jobbar!:-)

Månday

Idag är det måndag igen. Helgen har varit bra, Lillemor har varit här, kul. Hon har åkt skidor igen och den här gången gick det riktigt bra, nu har hon fått upp snitsen. Det är otroligt fint i skogen, som att vara i en saga. Håller på att måla lite uppe i ett av rummen, bla. en dörr som behöver bättras på lite. Det är konstigt att det alltid är slut på batterierna i skuvdragarna när man ska ha dom. Fast å andra sidan känns det ju tryggt att det är så, en grej som man vet och kan lita på.
Provkörde Jesper och Kattis skoter i helgen, det gick bra, körde inte fast och fick inte soppatorsk. Kändes ovanligt.

Annars så mhar vi börjat med lite vedkörning. Tomas har kört ner lite lass och jag har börjat klyve lite. Det är faktiskt lite roligt att börja med veden. Det känns också skönt att vi går mot ljusare tider nu, finaste tiden på året är nu och fram till maj, tycker jag.



John Denver


Ännu en jättebra låt.


Ett par blandade bilder sen helgen.

Haft en kanonhelg, med både familj och vänner :) Grillat, och åkt skidor har vi gjort. Sen blev det också en helkväll med Magda och helgen avslutades med go mat i Östersund och bio med Erik.

Härliga helg, flera sådana hoppas jag att det blir framöver :)


Strålande

Måndag igen. å jag känner mig såhär glad:
Idag har jag mest bara tagit de lugnt än så länge, tänt upp och ätit frukost, gett hunden mat och släppt ut na, kikat lite på datorn har jag ju också gjort. tänkte faktiskt sätta mig i bilen och åka till Tomas å Sara, dricka lite kaffe å surra. De är faktiskt skönt å kunna åka dit när man vill!:-) Nä nu ska jag borsta gaddarna å bege mig så man får sig nå kaffe, är ju så förbaskat tråkigt å dricka kaffe själv!:-p
Kram på er, å ha en härlig dag! Jag känner mig på strålande humör!

Kärlek

When it all comes down to pick a side, we all do it..
Jahopp, då har mitt fina hjärta åkt. Har äntligen lärt mig att klara av att säga hej då utan att tårarna sprutar, ja jag är faktiskt helt hopplös. Idag slutade de i skratt när vi låg i sängen och hade en kamp om vem som skulle ge upp, jag höll fast Jesper i håret å han höll fast mina armar för han försökte kittla mig, de slutar att jag börjar tok grina för att han inte ger sig, för jag inte vill göra illa han.. Haha ja de är komiskt, ibland känns de lite obehagligt hur annorlunda jag blivit sen jag är gravid, ja mena jag har alltid vetat att jag varit blödig, men såhär? Ja de är nästan lite överdrivet.:p
Annars då, vi har åkt skoter idag, hälsat på Tomas å Sara (som man snart kan sluta skriva eftersom de nästan är en självklar syssla som att borsta tänderna eller gå på toa.:p) Men vi trivs där..:-) Jessica och Erik bjöd förresten på ananaspaj idag, tack för de!:-) Vi var också förbi Frida och Simon en sväng, Tore hade kommit hem igen å Vera såg glad ut.:-) Tänk att snart är de dags för deras bebis att komma ut, jag längtar verkligen.:-)
Ikväll tänker jag iaf mysa ner mig i soffan å titta på Gladiatorerna, sen avslutar man kvällen med godnatt samtalet som alltid känns lika trist när man ska försöka somna själv, något jag ofta kan tänka är "TÄNK OM sovrumsdörren sakta skulle åka upp" tänk er hur bra de går att somna då;) å ja man kan ju säga "tänk inte så då" nä fast på något vis lockar sånna tankar alltid när man är själv, konstigt de där faktiskt. Men om ca 4 veckor kommer Jesper börja vara hemma igen, å jösses va jag längtar för han var borta nästan hela förra året + denna månad som gått nu, så ja de känns underbart.
Hoppas ni haft en bra helg och att ni får en bra vecka.:-)
Kram

Lördag


Dax för lite skidåkning.


Ronja med sin lilltand.


Korvgrillning vid lillhuse,alla ser hungriga ut.

Jesper drar ungarna på plogen som Simon o Petter gjort.


Idag har jag vart i skogen och hugge lite ved,det blir lite väl tungt det är för mycket snö.Nu ikväll har jag släppt in hästarna hos Jessica o Erik,vi är barnvakt åt Emilia.Idag tog vi nytt botten rekord,0 rätt på V75,det måste vara lika svårt som att få 7 rätt.nu kan det bara bli bättre Mange:)Igår kväll va jag med o spelade innnebandy,det måste va 10 år sen sist,men kul vare.


Lördag idag.

God dag, idag har vi vart hurtiga som vanligt. Jag, Erik och Emilia tog på oss längdskidorna och åkte en sväng, härligt! Zacko följde också med, men blev inget drag idag, han fick bara springa med.
Väldigt fint i skogen var det, och en rolig backe nedför så :) Emilia var jätteduktig på skidorna, bättre än mig :)
Annars har det inte hänt så fasligt mycket ännu idag, Jesper och Kattis var hit i förmiddags och drack kaffe, sen åkte vi bort till Pappa och Sara och grillade korv!

Sen har vi stökat på i stallet osv. Emilia ska sova över hos sin Morfar och Sara ikväll, tycker hon är skoj ibland och ibland är det skönt att vara hemma och ta det lugnt.

På bilden är det Emilia sen julafton.

.

Ronja

Bara för att jag måste. Gosfisa!

Bröderna glad

Då var man mitt i helgen, och de snöar för fullt. Idag ska vi nog till Sara till Tomas, till Erik och Jessica såklart och förhoppningsvis blir de en skotertur.:)
Igår spenderade vi iaf dagen och kvällen i stan.. Först på morgonen var vi och handlade lite, avmaskningsmedel till katterna, sen presenter till erik och massor med mat.
När de var dags för lunch/middag så mötte vi upp Jesper bror Jonathan och hans tjej Emily, vi gick på Athena och åt *gott*, satt där ett bra tag och pratade, sedan gick vi en sväng på stan, för att sedan skjutsa Emily till tåget, när vi gjort de så åkte vi till Multi challenge (Östersunds aktivitetshus), där Jonathan fick bli besegrad av Jesper, hoppades på att Jonathan skulle ta hem segern på bilbanan.;) Vi skyller på fel på bilen! SEN blev de bio;) Jag åt godis så de sprutade ut genom öronen, nä de gjorde jag inte men mätt de blev jag. Vi såg iaf Mission Impossible - Ghost protocol. träffade även på både Ida och Frida i stan!
Nu kommer lite bilder ifrån gårdagen.
Jesper.
Jonathan, flinar åt bror.;)
Emily, sådär ja så fick man ett kort.;)
Jag, lite kaffe på maten är aldrig fel.
Bröderna glad.:-)

Fredag 27:e V75an inlämnad


Första doningen hemkörd,Sara klyver.


Den här veckan har Mange tippat,han har som vanligt lovat 7 rätt,vi får se.
Nån gång ska det väl lyckas.


Jonathans inspelning


Pratade med Jonathan nyss han och några kompisar hade spelat in den här biten,
den låter bra:)


Dire straits


Bra!!!


Vi lånar jorden av våra barn

Vi lånar jorden av våra barn har jag hört. Vi ska alltså lämna efter oss så att det går att fortsätta för kommande egenerationer. Att värna om sina barn och ta ansvar för att de har de bra tycker jag är ett bra sätt att göra det på. Många människor i vår närhet sätter sin egen prestige och sina egna behov åt sidan för att de bryr sig om hur deras barn har det. Sådant tycker jag är stort.

 Alla har vi olika sätt att värna om våra barn. Ibland får man ge sina barn tid, vänta in tills de återvänder och sedan försöka hjälpa dem att "slicka såren" så gott de går. Det är inte alltid som det ser ut, ibland sparkar barn på den förälder som tål det, bara för att de måste ta hand om den svaga föräldern, detta har inget med barnets egen vilja att göra, utan är bara enkel spykologi som gäller nästan alla. Att stå kvar och vänta kan vara ett sätt att ge sina barn något som är riktigt och äkta att fortsätta leva med. Att sticka sockar(som Tomas mamma Astrid) kan vara ett annat sätt att värna om sina barn, torra varnma fötter är inte så dumt när man ska pröva livet. Stort och smått, allt behövs runt ett barn.

Allt bra som görs kommer nästa generation till gagn. Att bryta destruktiva system är tungt och konfliktfyllt, men kom ihåg att det är till fördel för kommande generationer. Trots allt tycker jag att det mesta ändå är bra. Jessica är en jätte bra mamma och kommer kanske bli mormor en dag och då kommer hon att bli en riktigt bra sådan. Jesper och Kattis kommer att få en liten rolig unge till sommarn som Erik kan lära en massa sattyg, så att Jesper får fullt upp.
Emilia har varit här och hjälpt till med att städa dockhuset. Hon han oxå tillverka en säng av kartong så att alla dockorna nu kan sova skönt. I går höll vi på med att tova en rått-familj. Vi använde kottar som stomme och tovade sedan med grå och vit ull. Dom blev fina tycker jag. Den lilla "råttägaren" har sedan gjort ett bo av en gammal skokartong som han gjort sängar i av tyg så att det blivit mysigt och mjukt åt dem.



Ja..

Jag vet, ja jag vet att jag inte kommer förstå.. De slutade jag göra för ett bra tag sen. Ibland, känner jag hur de splittras och skärs inombords, när andra människor sårar varandra. Jag låg och tittade på de där förbaskade sidan där allt står, allt som också ska skära i ögonen på en, för att ens närstående blir trampad på, i leran om och om igen. Att den roll någon en gång skapat har brustit totalt, någon har djupt misslyckats med sin roll men de döljs av dom blinda. Jag vill skrika, jag vill protestera, jag vill få saker till rätta. De är omöjligt, ja helt jävla omöjligt. Man kan köpa mat, saker, hjärntvättning, lögner... Men du kan inte köpa en ny hjärna till någon....

Bilder förr

Haha, en av mammas förra hundar och kungen.
GammStina, Men mattes (mammas) plats är helig!;)
En fin bild på nån blomma ute..
Felix, guldklimpen!
Candie (Som helst av allt skulle vilja springa ner å tugga lite på nått får);)
Ved..
Nu kommer de lite bilder ifrån när jag var liten (ja mindre då)
Då bodde vi i min farmors hus, redan då hade man en katt på axeln.;)
och hade hunden i soffan..;)
Skitunge!
trollunge.
Jag har aldrig sagt att jag var en snygg unge.;)
Jesper skrattade så han höll på dog när han såg de här kortet, undra varför?;)
Hästtårta skulle man ju ha.:p
Då får de vara nog med bilder för denna gång. Ska gå å mysa ner mig i sängen med
dom tre kära katterna!
Ja förresten, tack Arne för du provsmakade brödet jag bakat!

Björn Afzelius


En jätte bra låt som det var länge sen man hörde,håll till godo.


Stora syster o lilla syster Tobbe i bakgrunden.


Test ny kamera


Jessica och Ronja,halva kexet hänger på hakan,träning ger färdighet.


Putte kom hit och bjöd på kaffebröd.


Vi fick oxå en jätte fin slev.


kvällsfika för småpojkan.


Idag har jag vart till stan och köpt en ny kamera,köpte oxå en present till Therese som fylller år idag,GRATTIS.
for sen till Ås och träffade Emelie där.Var sen till barnens hus och köpte en ny bil stol till Ronja,den förra har hon växt ur.Sara och Anette har åkt på fiskevårds möte nu ikväll.Putte ock Kattis har oxå vart här och hälsat på.
Simon har vart på Junis på Höggården ikväll.Om det är nån som undrar så vart det bara 1rätt förra helgen på v75,jag ska nog sluta retas med Magnus när han misslyckas med sin tippning.


Lite tankar om livet en sådan här måndag.

God dag, eller God morgon kanske det är för vissa fortfarande.
Dagarna går alldeles för fort, och helgerna går ännu fortare enligt mig själv i alla fall, man hinner knappt andas så är den slut.
Man skulle haft 4 dagars helg och 3 dagars jobb istället ;) Det skulle vara ganska lagomt för mig i alla fall.
Men jag som dom flesta andra måste ju jobba för att kunna leva och dra sitt strå till stacken, så det är bara att le och fortsätta det, även om det är tungt ibland, och ibland när det känns som att man verkligen inte orkar mer, så tar man av reservkrafterna i slutet av veckan och gör så gott man kan.
Hade man bara haft ett jobb och inget hemma att göra så hade det ju gått någorlunda smärtfritt då behöver man ju inprincip bara fixa middag, men väljer man som mig att ha djur (vilka jag absolut inte vill göra mig av med) så blir det lite tyngre och jobbigare efter en lång arbetsdag. Ibland önskar man kanske att man inte hade några djur, men jag vill inte göra mig av med dom, dom är ju nåt av de bästa jag har. 
Låter som att jag gnäller, det kanske jag gör också.. Litegrann kanske. Men som vanlig knegare får man väl ta det som det är :)

Det finns så mycket man vill med sitt liv, man har mångra drömmar och visioner om hur ens liv hade kunnat sett ut, och hur man vill att det ska se ut.
Drömmar måste man få ha, även en stor vilja. Har man inte det så kommer man inte långt här i livet. Då står man bara och stampar och ingenting händer.
Men någonstans måste man vara realist också, alla drömmar man har kommer aldrig att gå i uppfyllesle, men man kanske hittar något annat som pekar mot den ultimata drömmen man har som är realistisk och fungerar praktiskt.

Jag SKA också, jag har bara inte hittat rätt bland mina visioner och drömmar och ideér. Jag har inte nått den punkt där jag kommer vända och vrida på mitt liv för att få det till min dröm.
Jag har många drömmar och ideér, men jag är inte riktigt färidg ännu, jag ska bygga på mina drömmar och visioner ett tag till innan jag rör om i grytan och förändrar vissa saker.
Jag är delvis i min dröm, det är mycket jag inte kommer förändra, men det finns också många pusselbitar som saknas.

Ens drömmar och ideér om livet kan vara både små och stora.
Det kan vara ifrån att måla en vägg i den färg man tycker om, till att köpa drömhuset eller kanske skaffa den bil man vill ha.
Men allt är inte heller matriella ting, det finns många saker som har med känslor, familj och tankar att göra också.

Det var mina tankar för stunden, tankar som cirkulerar i mitt stackars lilla huvud lite då och då. Finns många frågor men få svar, och ibland måste man bara våga, att följa sina drömmar och om det inte slutar som man hade tänkt sig så gör det ingenting, det kan vara bra ändå.

På bilden är det söta lillasyster Ronja, som Jesper tog.



Tack gubben!

Tack gubben för att du damsög igår kväll..;) (Bild tagen efter Jesper åkt igår)
Jag vet inte hur, men tydligen så har vi någon ovanlig jord som inte ligger kvar i krukorna.
Utan runt varje kruka så ser de ut såhär, VARJE DAG! Spelar ingen roll att man far runt med damsugarn.
Våra katter helt enkelt älskar att skita ner. Ja och som ni ser så är de Jespers favoritblomma som är med
på bild, dock verkar den inte få ha några blad kvar heller.;) Tro mig, den får vatten.:p
Gosa filosoferar, Ja hon gillar faktiskt att vara ute.
Kåsa däremot har kommit på att livet är mycket bättre inomhus
sen Gosa kom till oss.:p Jävla idé, men Jesper slänger så gärna ut henne,
så nu får man knappt tag i hon när han är hemma.;)
Jag vet inte alls vad jag ska göra idag, inge jobb..
Lite skönt med en lugn Måndag efter en helg med massa turer.
Avslutar inlägget med en bild på söt Ronja.:-)

Underbar helg med massa skoteråkning

Hejsan hoppsan.. Lovade Ingrid ett inlägg med bilder ifrån våran skoterdag.
Vi åkte till Linnea och Fredrik i morse där vi fick kaffe å så blev de massa prat i väntan på att Eric skulle komma. Ingrid och alla barna kom också dit en sväng. Vi for iaf iväg vid halv 12, och åkte till Öratjärn och grilla. men de tog sin lilla tid, hade Fredrik lyssnat på Linnea igår så hade kanske inte han kört fast så många gånger som de blev.;) jag kan också tillägga att Jesper körde fast, även om han försöker att förneka det.;) Nu kommer lite bilder.
Busfröken Isabelle:-)
Söta lilla Elin
Isabelle och Fredrik.
Ja då börjades de.;) Jag kan också tillägga att i detta ögonblick sitter
jesper och säger.. "Ta kort, ta kort ta kort";)
Andra gången.. Jesper verkar ha ett leende på läpparna,
undra varför.;)
Linnea tyckte de gick bättre att gå på alla fyra i snön. Lika bra att
kissa när Fredrik endå sitter fast!;)
Vi tog oss fram och är nu dags att få sig lite lunch.:)
Den söta lilla vovven.
Hahaha.. Här var Fredrik lite lätt irriterad över pulkan.;)
Såhär fint ställde Eric skotern på sidan om för att hjälpa Fredrik lös med sin,
problemet var bara när eric skulle därifrån, så fastnade han. han fick hjälp
lös och skulle BARA ner och vända, fastnade dock där nere också.;) Hahaha
Världens bästa mössa ifrån fjällräven, som jag fick av mamma i julklapp.
TACK den höll mig varm hela dagen.:)
jesper skulle visa hur bra hans skoter var, och försöka dra upp Fredrik..
Hahaha, de gick ju bra!;)
Ojdå, satt du fast en gång till Fredrik?;)
"Ge fan i de där nu å hjälp till innan dom kommer"
Konstigt att han bara ville att jag skulle ta kort när dom andra fastnade.;)
Efter att vi iaf tagit oss hem till Sara och Tomas, efter många timmar.
Så fick vi god mat och värme. Kött å pärer!
TACK Sara för den goda maten.;)
Jesper la sig utslagen på kökssoffan. Snart dags att fara till Gäddede;)
Go Ronja var glad, och Tomas fick äran att köra hem oss, vi var trött.
Jesper gör i ordning matlådorna för veckan, Candie tycker Gosa har
de alldeles för bra som får mjölk!
Arne ville också vara med på kort!
Inte dumt att ha värmekuddar med sig..:-) Isabelle blev glad som fick en,
de var ju faktiskt format som ett hjärta.;)
Ja men de blev väl ett långt inlägg kändes de som. Och roligt har vi haft de!:)
Nu är de bara se fram emot en ny vecka.
I helgen var vi också å hälsade på Linnea och Fredrik, Sara och Tomas, Annika(Jespers faster), Frida och Simon och varit förbi till Jessica och erik.:) Tack alla för denna helg!

Nu är eran väntan slut


Kort taget i Grötingen 2 dar efter julafton


Åker skidor med Petter o Simon uppe vid linja.


Ronja är ny duschad o sitter o värmer sig vid spisen.


Här är raden till v75:an till helgen,den avgörs på Bergsåker.
Du hade väl bara 1 rätt förra helgen Magnus,det ska jag nog klara av klå,det blir nog en slant nu istället.



Igår fick vi tillbaka telefon och internet,har varit borta sen den 26 december,så nu blir det nog lite fler inlägg framöver,Ikväll är det premiär för oss i västanede slalombacke.


Bilder

Lite bilder jag tagit. Saknar faktiskt å fotografera ibland!
Men de har man ju blivit dålig på, speciellt eftersom jag slarvat bort laddarn till kameran.:-P
En bild nedanför mamma & pappas hus, ner mot älven.
En spindel som bodde under räcket på trappan, hemma hos
mamma och pappa.
En liten katt mamma och pappa haft.
En annan katt, som jag vet flyttade till Angelica i Döviken.
Kungen, min och mammas katt, Jesper tycker han är de fulaste han sett.
Iss iss, mamman till Arne som just nu bor hos oss.
Arne är även döpt av Jessica
Candie, leker i snön..
Avslutar med en bild jag inte tagit.
Jag och Älva på en ridtur hemma hos mamma & pappa.
Saknar att rida. :)

Dagarna går framåt och inte bakåt.

Fin bild på Zacko som jag tog för några veckor sedan..

 

Ja, det tar ett tag mellan gångerna som jag skriver här, men då har jag kanske desto mer att berätta.

Kan tyckas kanske att det är onödigt att jag skriver här då jag har en egen blogg också, men men. Ibland kanske det hamnar olika info på dom :)

 

Ja, vad har hänt sen sist då? Jo, vi har haft flera strömavbrott sen stormen i mellandagarna, telefonnätet slutade att fungera inprincip, men det fungerade att skicka sms i alla fall. Städade bort julen i förtid gjorde jag, man är ju som rätt mättad med jul och allt som hör till så det städades helt enkelt bort :)

Jag och Erik har åkt längdskidor, vi har spelat innebandy, och åkt på en och annan skotertur, och vart på fika på Jespers födelsedag :) Ja vi har nog hunnit med mer än det också, men det är det jag kommer på just nu. Lite har vi alla fall hunnit med än så länge i Januari.

 

Det var lite uppdatering ifrån mig , ska göra en ny design till den här bloggen också framöver, så julen städas bort även här :)

 


En dag i Januari 2012

En ny Måndag, och en ny vecka.. Känns väldigt bra, för jag börjar känna mig mycket mer pigg. Ja å så blir ju pyret i magen större och större, vilket är roligt. I Februari blir de ul, de längtar jag till mer och mer! Förresten, denna vecka jobbar Jesper hemma, och de går inte att beskriva vad skönt de känns att veta att han kommer hem varje eftermiddag.:) idag tänker jag iaf åka och hälsa på Sara och Tomas en sväng, sen blir de väl lite tvätt och annat vardagligt.
Ja men jag hoppas att ni alla får en bra vecka!

Söndag

jag slänger in ett inlägg innan de är dags för en film med min käraste sambo. Idag har vi varit hos Sara och Tomas, hjälpt Jessica med en "boll" och åkt skoter med Petter och Simon två gånger. Petter och Simon har tolkat efter skotern, Petter på slalom skidor och Simon på snowracer.:) Dom var riktigt duktiga, och vi hade jätte roligt. Även jag och Jesper provade att åka lite snowracer.;) Jag skrattade nog mest hela tiden, kanske för att jag var livrädd för att ramla av eller åka in i någon pinne som stack upp.:p Blev även middag hos Sara och tomas, pizza. fy så gott!:) Anette och Micke var där också.
Tänk vad jag är glad att jag har så många underbara människor runt omkring mig som alltid ställer upp och bjuder på många skratt!:)
En bild ifrån idag:

Skotertur

Bilder ifrån idag när vi var ute på en skotertur.:)
Min fina Jesper.:)

vinterland

Vilken härlig dag. Började morgonen med att sätta sig på skotern
och åka iväg till Sara och Tomas för lite frukost, sedan for Jesper, Petter, Tomas och Simon iväg på skotrarna.
Jag, Sara och Jessica var hemma, och dom andra barnen var ute å lekte i snön!:) Sedan på vägen hem for jag och Jesper och kikade lite på några fina hus, vart dom ligger kan jag tyvärr inte tala om eftersom jag inte vet vad de heter, haha. Räcker väl att jag lärt mig Borglunda, Höglunda, och sen fick jag hjärnsläpp.
Jesper fyllde ju år igår, 24 hela år. De blev tårta och surr. Jag spelade kortspel med barna medans dom andra satt i köket å surrade, men med lite otur förlorade jag och Tobbe.  Astid, Jespers farmor är på väg hit för att gratta han i efterskott.
Jag har också tagit å ringt en gammal vän idag, finns ju så många man saknar men som man är så dålig på att höra av sig till. Men bättre sent än aldrig! Aldrig för sent för att börja bry sig och prova nya sätt!
Tänkte jag skulle lägga in bilder ifrån skoterturen idag, men de är massa program som ska installeras och jag kände inte lusten att vänta på de. Ska gå och umgås med världens bästa sambo istället!
Ha de bra allihopa!:)

Nytt år!


Såhär såg julkortet ut som vi skickade iår, skickade inte till så många alls då det var ganska så dyrt, men jag hoppas att dom som fick ett julkort ifrån oss blev glada i alla fall!
Till nästa år ska jag vara ute i tid med julkorten, det är ju lite roligt ändå :)

Ja, då var det ett nytt år då, 2012.
Tycker det känns rätt skönt att både jul och nyår är över och det är ett helt år till nästa gång, nog för att helgerna har vart lugna, men skönt i alla fall :)

Vi har ju som sagt haft avbrott på både ström och telefoni hemma, och telefoniproblemen består, så även vårat internet som inte vill fungera som det ska, dock går det att gå in på internet men inte så mycket mer än så..
Pappa och Saras internet fungerar inte överhuvudtaget, så därför det inte kommer någon uppdatering därifrån.

Vi har gjort lite allt möjligt i helgerna, grillat, åkt skoter, firat nyår, skjutit upp ballonger, ridit, pölsat runt i snön och mycket mer än så som jag inte orkar skriva här :)