Transport makeover.

Såhär ser transporten ut idag, skitig och ful, men gjorde lite ändringar i photoshop, gjorde några förslag, tycker inte det blev så bra, men ni får se mina förslag är nedan. Men har brist på fantasi, så det blev inte så avancerat. 
 
Man kanske skulle haft en annan logga?! Och texten kanske inet ska vara där alls?
 
Här är blått, men tycker det ser tomt ut utan logga.
 
 
Och rött, men det tyckte jag inte alls blev bra..
 
 
Vad tycker ni?

Framåt....Marsch

Lillan, jag, Putte och Gizmo igår på promenad, Jennifer var också med förstås :)
 
Det går framåt ändå, sakta men säkert. Har som halvt om halvt bokat in ridlektioner nu, känns himla bra måste jag säga :) Så jag hoppas att det kommer gå bra, och att vi kommer någon vart :)
Känns skönt att få börja med nånting, och att man kanske kommer någon vart :) Ska boka in en tid för vaccination till Lillan också, så jag kan börja ta med henne till ridhuset med.
 
Gizmo ska få gå som handhäst idag när vi är ute och rider, får se hur det går ;) Men tror inte det ska vara några problem, konstigt att jag inte tänkt tanken på det innan, höhö.
 

Nu är det slut på skidföret...

 
Nu är det som sagt slut på skidföret, jag saknar det lite faktiskt. Vi har krattat lite och eldat lite löv. En hel del hundskit har också tinat fram. De stora pojkarna åker moped för hela slanten. Veden är klar och Jesper och Kattis har hämtat vedklyven. I går skottade jag ut lite fårskit, småbarnen åkte med i traktorn, de tyckte de var kul. Snart är det majbrasa och 1maj, tiden går fort. Jessica och Kattis har varit och tittat på en häst, men den var inte bäst. Vi får se vad det blir. Jessy var här i helgen, kul.

V 75 Åby

Registrerat spel

Datum: 2013-04-20
Bana: Åby
Spelform: V75, omg. 16

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  2, 5, 7
2  4, 5, 12
3  1, 4, 8
4  2 Rocket Zet
5  1, 2, 5
6  1, 5, 9
7  4 Opitergium

Vadet gäller startnummer

243 rader x 1 x 0,50 kr = 
121,50 kr

Kvittonummer: CD8C 8813 1AD1 0041


Familjemedlem

i våran familj består vi av Jag, Jesper, Alice. Sedan våra två hundar Jösta och Bino, även katterna Kåsa och Gosa. Sen har vi Meija och älva (Älva, som ska tillbaka till mamma sen). Men på Söndag flyttar Dropi hit, en islandsvalack på 16 år.:) Så idag, min första snusfria dag, har jag shoppat.. Lite väl mycket, men jag har shoppat!;)
 
 
Lite ridkläder åt mig, ett marinblått schabrak åt Dropi och en piska.:)
Vi var varit ute å dikat vatten, men Alice tog å somnade i vagnen så då passade jag på att gå in en stund medans Jesper och Petter är ute och leker  med vattnet fortfarande.:p De börjar iaf också försvinna de mesta med dyngan där ute där jag ska göra liggplats åt hästarna, kommer bli kanon så kan dom gå ut å in som dom vill. Pappa skulle fixa halm åt mig som jag kan lägga in där.
 
Alice växer så de knakar, helt otroligt vad fort de går. Hon står upp överallt, går med gåvagnen och stökar på mest hela tiden. våran vackra lilla tjej.:)
Alice fick en mössa av hennes mormor och morfar. Sötaste mössan!!

En liten uppdatering.

Min finaste tjej! Vill bara visa upp en mycket trevlig och SNÄLL häst! Hon har aldrig gjort något dumt, hon är bara något busig ibland ;) Men det får man vara när man bara är 8 år gammal. :)
 
Snart, när snön har smält bort, så är det dags för lektioner för mig och Lillan :) Det ska bli spännande att lära sig nya saker, och att lära Lillan nya saker också för den delen. Sen är det ju alltid roligt att lära sig saker som man inte kan, och man blir aldrig fullärd, men man kan alltid lära sig mera.
Har lite mål som jag vill klara av, och det kan jag säkert uppnå med hjälp :) Innan sommaren är slut vill jag att det ska sitta halt från skritt, halt från trav och halt från galopp! Och det vill jag ska sitta PERFEKT! Inte halvdant utan perfekt. Tror det är ett lagomt mål tills sommaren är slut. Skynda långsamt som det så fint heter ;)
 
Annars går livet i rask takt! Har idag skickat in två ansökningar om utbildning som börjar i Höst, får se vad det blir för svar på dom, och jag hoppas verkligen att jag blir antagen :)
 
Det här höll jag på med igår, duktig JAG!
 
Har inte så mycket mer än så att berätta just nu, återkommer..

En kanon dag

Har haft en trevlig dag hemma hos Tomas och Sara, mycket kaffe har de blivit, god mat, fotoquiz och surr. Alice har gått med gåvagnen också, med stolta steg.;)


V 75 Mantorp

Registrerat spel

Datum: 2013-04-06
Bana: Mantorp
Spelform: V75, omg. 14

Avd  Ordinarie hästar (Res.)
1  8 Rocky Winner
2  12 Poobong
3  1, 3, 6
4  4, 6, 8
5  3, 6, 11
6  4, 9, 10
7  2, 10, 12

Vadet gäller startnummer

243 rader x 1 x 0,50 kr = 
121,50 kr

Kvittonummer: C54A C355 CB31 0841

Nu är det dags igen,känns som att det närmar sig en vinst.


Lillan 1 år

Här är Lillan när hon var 1 år gammal, söt va? :)
 
Det var som så att Lillans uppfödare hittade igen mig på facebook, mycket trevligt tyckte jag! Hon hade bland annat denna bild på Lillan, också hade hon en massa bilder på hennes mor, far och syskon. Himla trevligt att kolla på!

Annandag påsk

Idag har vi vart uppe hos Jesper o Kattis o grillat o eldat ris nere vid sjön,alla bilderna är därifrån.