Nu är helgen slut

 
Skönt att slippa sova bort dagarna!!
 
 
Jag och småpojkarna kör fram en rundbal  med traktorn
 
 
Efter att vi klippt ett får (inget nytt världsrekord i snabbklippning, för den som undrar) så tog vi lite färgad ull och den nya ullen och började göra en filt. Simon, Emely mfl. kardade ullen först.
 
 
Här ligger han som vann danstävlingen på discot i fredags och myser under vår nytovade filt. Tack till baggen som gav oss sin ull(dock under vissa protester).
 
Det har varit en bra helg. Lillemor har varit här och Simon och hon har varit ner till sjön och paddlat lite kanot i solskenet. Vi har också hjälpts åt att flytta massa virke så att det ska gå att bygga nåt sorts såghus. Vi har tagit fram en rundbal med foder till djuren samt klippt baggen. Det var otroligt mycket knott kan jag säga, ska dom aldrig ta slut? I fredags var småbarnen på skoldisco, dom hade jätte kul. Det var limbotävling och danstävlig, som en glad pojke vann! Påfågelungen har börjat sova ute, hoppas det går bra för den, jag är lite orolig, men människan spår och gud rår, säger de som vet. Vädret är fint, borde bli lite kallare bara med tanke på knotten.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Eva Sandra

Grattis!
Gick in på bloggen först på mobil men var ju bara tvungen o gå in via datorn för o kunna se bättre när man såg de här... vad kul. Vi är jättestolta o glada.

Kramar

2012-09-25 @ 11:13:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback